fbpx
a
1-677-124-44227
184 Main Collins Street West Victoria 8007
Mon - Sat 8.00 - 18.00 Sunday CLOSED
Reservations +31 (0)13 542 1175
Back to top
Image Alt

About Us

OUR CONCEPT

Een bezoek aan Geisha Lounge staat garant voor “Taste”, “Excitement”, & “Hospitality”. De mix van een indrukwekkende cocktails&drankenkaart, goede sfeer en uiteenlopende gerechten uit de Japanse keuken maken dit restaurant tot een unieke ervaring.

Het concept richt zich dan ook op de doelgroep die lekker wil eten en daarna niet noodzakelijk naar huis wil gaan. Maar ook voor een lunch of alleen een drankje is Geisha Lounge zeven dagen per week ‘the place to be’ in Tilburg.

Als u op zoek bent naar kwaliteit in de Japanse Keuken, in een moderne setting met ruime keus in cocktails, gin&tonics, en homemade iced teas, dan voelt u zich bij Geisha Lounge Tilburg al gauw thuis.

THE ORIGIN STORY

Anno 2010 opende vader en zoon Dai de deuren in de voormalige Osaka. Gezien het aanbod en succes was het in 2015 ruim tijd om gerechten en service ook in Breda aan te bieden. Echter zagen ze in dat het hier om een ander publiek gaat. Ook met betrekking tot de ligging van de locatie. Zo is “Geisha Lounge” tot leven geroepen.

Geisha Lounge onderscheidt zich van andere all you can eat sushi restaurants door naast een ruim aanbod aan gerechten ook een zeer ruim aanbod aan drank te hebben. De focus ligt met name in Cocktails, Gin Tonics, en dranken op eigen recept. Bovendien, biedt Geisha Lounge een groot tal speciaalbier en wijnen aan.

Er wordt veel aandacht besteed in de zoektocht naar nieuwe inspiratie en ideëen voor zowel de drankkaart en menukaart. Er wordt durf getoond door met nieuwe ideëen te experimenteren. Zo, bewijst het dat het ruim tijd was om in 2019 het bewezen concept terug thuis te brengen in het vertrouwde stadje Tilburg. Daarom is Enjoii Restaurant omgebouwd tot Geisha Lounge. Om de wijze ervaring ook met het Tilburgse publiek te delen.

AMBIANCE

Geisha Lounge Tilburg is gevestigd in het voormalige pand waar “Sushi Enjoii” zat. Een ruim 150 jaar oud herenhuis/discotheek tussen de binnenstad van Tilburg en de bruisende spoorzone. Een bijzondere locatie voor een bijzondere restaurant loungebar!

De ambiance is een combinatie van ruimtelijk en tropische elementen. Hierin heeft Geisha Lounge ingespeeld op de nieuwste trends in custom designed wallcovers en meubelstofferingen. Daardoor is het restaurant geheel gestyled tot een stoere, unieke, tijdloze look!

COOKING PHILOSOPHY

Traditionele Japanse kookkunsten gemixt met een tikkeltje eigenwijsheid. Onder leiding van de chefkok en eigenaar Zhoucheng, die al ruim 25 jaar werkzaam is in de Japanse keuken, wordt er een gedisciplineerd beleid gevoerd voor het bereiden van de gerechten binnen Geisha Lounge.

Met een bewuste keuze om traditiegetrouw stalen bakplaten te gebruiken en enkel met dagverse vis te werken. Afgezien van de basisingrediënten zijn vrijwel alle sauzen volgens een eigen recept bereid. Hierdoor ontstaat een exclusieve smaak die alleen bij Geisha Lounge te proeven is.

SUSHI NICE TO MEET YOU

De sushigerechten bij Geisha Lounge worden veelal omschreven als revolutionair en verrassend. Daarbij zijn variatie, veelzijdigheid en heerlijke smaak de uitgangspunten voor deze specialiteiten.

Met smaaksensaties zoals de “Surf & Turf roll of de verrassende “Double dragon roll”, zal uw diner een onvergetelijke ervaring zijn. Terwijl er een all you can eat concept wordt gehanteerd, ontvangen de gerechten toch een à la carte benadering, wat wordt geserveerd in een rap tempo.